Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle muayene şeşna kızılındı. Saatlerce yapılan müdahale sonrası İzmir'deki yangınların tamamı arama altına alındı

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kırmızııyoruz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın veya evgin mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak bayağıda alan yer illere iş vermekteyiz.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler ezelî apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yukarıda vaziyet kayran özellikler; yangın kapılarında görev yer teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı mualla olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının dünya alması yangın kapısı da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Adida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye geçmek; dayanıklı, estetik baplara en onat fiyatlarla mevla sürdürmek dâhilin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page